ciastkarnia

zamówienia

606 363 750, 608 290 481
tel./fax: 84 687 51 11

kontakt@hazetwypieki.pl

Starając się reagować na potrzeby Klientów, w 2012 roku rozszerzyliśmy naszą działalność o wyroby cukiernicze.

W naszym asortymencie znajdziecie Państwo ciasta tradycyjne – szczególnie doceniane przez naszych Klientów serniki i szarlotki; ciasta przekładane oraz babki piaskowe i czekoladowe, pierniki, strucle z makiem, a także ciastka suche typu amoniaczki, siekane, kocie oczka, wafle przekładane.

Oferowane przez nas ciasta i ciasteczka wypiekane są wyłącznie z regionalnych produktów. Wykorzystywane w naszej ciastkarni: mąki, jaja, miód i owoce dostarczają lokalni rolnicy i sadownicy.

MONOPORCJE

OFERTA CIAST NA ZAMÓWIENIE

Francuskie z wiśniami

Blaty wykonane z ciasta francuskiego z dodatkiem bezy z wiśnią, przełożone kremem budyniowym

Kinder

Czekoladowy biszkopt przełożony białym serem oraz czekoladą

Antonówka

Kruche ciasto zapieczone z jabłkami, przełożone kremem budyniowym oraz przykryte czekoladowym biszkoptem

Gruszka z karmelem

Blat tłuszczowy zapieczony wraz
z musem gruszkowym, przełożony masą śmietanowo-gruszkową polany karmelem

Euforia

Czekoladowe i makowe blaty przełożone kremem śmietankowym o smaku czekoladowo-karmelowym z żelką porzeczkową

Malinowa chmurka

Połączenie ciasta kruchego, pysznej warstwy malinowej, lekkiego kremu śmietankowego i słodkiej bezy

 

Makowo jabłkowe

Czekoladowy biszkopt przełożony jabłkiem prażonym przykryty blatem makowym i kremem budyniowym

Tortowe

Wielosmakowe biszkopty przełożone kremem budyniowym i musem owocowym

Góra lodowa

Biszkopty czekoladowe przełożone kremem budyniowym. przykryte biszkoptami z kawą i polewą z mleka w proszku

Piernik

Blaty piernikowe przekładane powidłem i masą z kaszy mannej

Szarlotka z migdałami

Jabłka zapieczone w kruchym cieście, przełożone bitą śmietaną, przykryte bezą z migdałami

Oczy carycy

Czekoladowo-piaskowe ciasto ucierane, przełożone kremem budyniowym, zalane galaretką z biszkoptami

Wiśniowa fantazja

Czekoladowe blaty przełożone wyśmietnią masą kawową z dodatkiem wiśni w galaretce

Marakuja z pistacją

Biszkopt czekoladowo-kokosowy przełożony kremem pistacjowym i musem z marakuji

Doskonalec

Miodowe blaty przełożone kremem budyniowym

Sernik z jabłkiem

Kruche ciasto zapieczone z jabłkiem i masą serową

Sernik cudaczek

Czekoladowe blaty przełożone masą serową, kremem budyniowym  i galaretką

Wyszywanka

Blaty serowo- makowe z wiśniami przełożone kremem karmelowym

Sernik papieski

Aksamitny ser upieczony na kruchych ciasteczkach, przykryty bezą orzechową i prażonym słonecznikiem

Sernik orzechowy

Sernik w cieście orzechowym, przekładany masą śmietanową

Kakaowa krówka

Kruche placki z kajmakiem, przełożone masą śmietankową z dodatkiem krakersów i musu porzeczkowego

Sernik z musem malinowym

Sernik o smaku cytrynowym upieczony na kruchych ciasteczkach, przykryty musem malinowym

Sernik śmietankowy

Masa serowa uzyskana ze śmietany, pieczona na kruchym cieście

Sernik oreo

Ciasteczka oreo zatopione w aksamitnym serze, wykończone polewą z białej czekolady i śmietanki

Sero-mak

Puszysty ser na kruchym spodzie z dodatkiem aromatycznego maku

Sernik z borówką

Puszysty ser na czekoladowym spodzie z dodatkiem borówki amerykańskiej polany białą czekoladą

Sernik na czekoladowym spodzie

Puszysty ser na czekoladowym spodzie

Domowe receprtury w połączeniu z wieloletnim doświadczeniem sprawiają, że każde nasze ciasto smakuje jak u mamy…

 

zamówienia

606 363 750, 608 290 481
tel./fax: 84 687 51 11

kontakt@hazetwypieki.pl